Referenties Visie in praktijk

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
J.M.v. Deutekom schreef op 18 november 2016
In de tijd dat ik programmeer voor V.I.P (Fons) heb ik heel prettig samen gewerkt met Fons. Met name met zijn enthousiasme en deskundigheid wist Fons mij altijd te motiveren en met zijn geduld wist hij mij op mijn gemak te stellen, zijn wensen bij te brengen en duidelijk kenbaar te maken.

Fons is sympathiek maar toch zakelijk en laat zich niet van zijn stuk brengen. Hij bijt zich vast in de te halen doelstellingen, wijkt daar niet van af en weet acceptatie te houden bij onze medewerkers.  Zo zijn er een paar lastige beslissingen geforceerd wat ons alleen nooit was gelukt.
Management team distributie Benelux 

VIP had in twee korte  sessie al door waar de schoen wringt en heeft een prachtig distributieconcept voor ons gemaakt waar onze salesforce succesvol mee aan de slag is gegaan”.
Ondernemer in probleemoplossende specialistische toepassingen in de bouwsector.

We kwamen maar niet toe aan een business plan wat we al jaren in ons hoofd hadden. VIP heeft dit in enkele dagen gebouwd en heeft er zo ook voor gezorgd dat we extra kapitaal konden aantrekken om ons plan te verwezenlijken”.
Ondernemers in gevelbouw 

“je hoeft maar te bellen en hij staat voor je klaar en komt met een oplossing”.  

We kwamen maar langzaam vooruit. V.I.P. heeft een analyse gemaakt en we hebben een bedrijf overgenomen. Sindsdien zitten we behoorlijk in de lift”. 

Het is onvoorstelbaar hoe snel Fons de Weert een aantal bruikbare ideeën heeft aangereikt waar voorlopig mee vooruit kunnen”.
Managementteam vooraanstaand merk in werkkleding  

“V.I.P. heeft in anderhalf jaar tijd een lastige businessunit die al jaren verlies maakte weer naar break even gebracht en ons duidelijk inzicht verschaft hoe deze te runnen”
Directie top 3 glasindustrie   

VIP heeft voor ons in korte tijd een maatwerk opleidingsplan geschreven waar we de komende 10 jaar gebruik van kunnen maken en ons een onderscheidende werkgever in de markt heeft gemaakt. Bovendien zijn we ons hierdoor zelf veel meer bewust geworden van de opbouw van onze organisatie”.
Directie  middelgrote distributie keten 

“Fons is al geruime tijd een vaste interim partner die alle lastige( interne organisatie)  klussen en externe samenwerkingverbanden weer op de rit zet. Hij maak ook steeds de consequenties van onze keuzes inzichtelijk waardoor we veel bewuster kunnen besturen”.
Directie in marktleider Benelux specifieke bouwtoepassingen 

Als we een brainstorm sessie met de Weert hebben gehad hebben we weer de juiste koers te pakken voor het komend jaar”.
Directeur grootse aanbieder private label bouw 

“Zat steeds maar vast in de keuze voor het openen, sluiten en bouwen van vestigingen. VIP heeft samen met zijn netwerk in korte tijd een matrix gebouwd waarin ik in één oogopslag de consequenties van mijn gedachten kan overzien”.
Directie middelgrote distributieketen 

Waar we ook mee zitten, Fons luistert en tovert in korte tijd een model tevoorschijn wat precies alle kansen en risico’s van onze keuze weergeeft en ons zodoende inzicht verschaft in de te maken keuzes.