Werkwijze

Doordachte planningsmodellen – ervaring – creativiteit – samenwerken/raadplegen netwerk van specialisten – definitieve aanpak in duidelijke hands on taal – implementatie.

Quick scan organisatie of management vraagstuk analyse
Door een analyse van een halve dag volgt een kort plan van aanpak. Ik maak hierbij gebruik van de ontwikkelde matrixen, eigen ervaring en netwerk van specialisten. Dit geeft direct inzicht in mogelijkheden die tot oplossingen kunnen leiden.

Quick scan conflictbemiddeling
arbeidsrelaties en of langlopende klachten

Er zijn verrassend meer mogelijkheden om arbeidsconflicten en ziekteverzuim op te lossen.
Wij maken afhankelijk van de situatie een quick scan van de mogelijkheden en leggen deze aan u voor. Desgewenst spreken we als mediator alle partijen.

Samenwerking
Ik sta je met raad en daad terzijde en help je direct om jouw visie te vertalen in concrete plannen en deze te implementeren in de organisatie.
Projecten helpen nu eenmaal de organisaties vooruit, de operatie houdt hem in stand.
Heb hierbij oog voor de nuchtere cijfers maar ook voor de cultuur van de organisatie.

Managementmodellen
Al mijn kennis en knowhow (zie ervaring) heb ik vertaald naar praktische direct te gebruiken modellen.
Dit stelt mij in staat in een korte periode met een voorstel te komen waarin de onderneming zich direct herkent. (zie managementmodules)

Betrokken
Omdat ik mijzelf medeverantwoordelijk en betrokken voel bij het resultaat zorg ik ervoor dat dit vertaald wordt in logische en praktische stappen in de praktijk.
Bovendien help ik mee deze te implementeren en ontzorg daardoor het management en worden gezamenlijk prachtige resultaten behaald.

Succes
Ik werk uitsluitend op de locatie van de klant en hou daardoor tussentijds voeling met de vloer. Daardoor leer ik tijdens mijn onderzoeksfase al ontdekken hoe op basis van de bedrijfscultuur en mentaliteit de latere implementatie fase eruit moet gaan zien. Dit vergroot de kans op succes.